Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Abonnement

Oosterse wijsheden

Oosterse wijsheden

Probeer 3 DAGEN GRATIS

SMS ZEN AAN NAAR 5030*

Ontvang iedere dag jouw Oosterse wijsheid op je mobiele telefoon.
Maximaal 1 SMS-bericht per dag (€ 0,70 p.o.b.).

Oosterse wijsheden

De Oosterse wijsheid bevat een bron van kennis die al duizenden jaren oud is. De traditionele kennis over de mens, de natuur en alles wat er bestaat is al die duizenden jaren goed bewaard en voor het westen verborgen gebleven. Doordat het volk in het Oosten dicht bij de natuur leefde, hebben ze een hoge graad van kennis en bewustzijn bereikt over de mens, de natuurverschijnselen en over de relatie tussen beide.

Een aantal van de bekende wijzen zijn Confucius, Boeddha, Laozi en Lao Tse. Zij hebben uitspraken gedaan die je aan het denken zetten en stil laten staan bij de eenvoudige maar belangrijke dingen van het leven waar je in het haastige westen vaak aan voorbij gaat.
Welke wijze les ligt er op jou te wachten?

Voorbeeld SMS bericht

"Wie anderen begrijpt, heeft kennis. Wie zichzelf begrijpt, is verlicht. Wie anderen verovert, heeft macht. Wie zichzelf verovert, is sterk. Wie sterft, maar niet vergeten wordt, leidt een lang leven." - Lao-Tse

Meld je nu aan

Stuur een SMS-bericht met de tekst ZEN AAN naar het nummer 5030*

Afmelden

Stuur een SMS-bericht met de tekst ZEN UIT naar het nummer 5030*

Vragen

Heeft u vragen en/of opmerkingen omtrent deze dienst dan kunt u ten aller tijde contact met ons opnemen middels het e-mailadres support@myastrolife.nl. Wij zullen u vraag dan zo spoedig mogelijk behandelen.
Deze dienst wordt u aangeboden door SevenSenses, KvK 24341079.

Nederlands Engels
Feedback?