Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Informatief

Gezondheid

"Je goed voelen van binnen is stralen van buiten!"

De mens heeft steeds meer haast. Tijd is een onmisbare factor in onze maatschappij. De balans tussen werk en ontspanning is niet eenvoudig en hierdoor schiet gezond leven er wel eens bij in. De juiste voeding, voldoende rust en ontspanning zijn de basis van de een goede lichamelijke gezondheid. Ze zorgen ervoor dat je voldoende energie hebt en je reserves weer bijvult.

Gezondheid is echter meer dan je lichamelijke conditie. Gezond zijn is je gezond voelen; zowel in lichamelijk als geestelijk als sociaal opzicht. Het gaat er om dat je "in balans" bent en blijft.

Aandacht voor het moment en even stilstaan in de drukte, helpen je om je hoofd leeg te maken en zorgen voor innerlijke rust. Ook zul je merken dat je nachtrust hierdoor aanzienlijk verbetert. Dit schept ruimte voor nieuwe inspiratie en zorgt ervoor dat je meer geniet van wat het leven je te bieden heeft. Het resultaat: je bent een gelukkiger mens!

Je kunt eenvoudig aandacht besteden aan jouw gezondheid door jouw gezondheidshoroscoop te raadplegen of een tarotkaart te laten leggen. Iedere dag een inspirerende of adviserende spreuk helpt je om even stil te staan bij het moment. Tijd om ècht gezond door het leven te gaan!

Nederlands Engels
Feedback?