Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Dromenlijn

Ieder mens droomt. Je doet het je leven lang, gedurende iedere slaap, zelfs meerdere malen per nacht.

Alleen herinner je jouw droom niet altijd. In zo'n geval overschrijdt je droom niet de grenzen van je bewustzijn. Maar soms word je wakker en herinner je alles nog precies. Af en toe vraag je, je af waar een dergelijk droom vandaan komt en of die misschien iets te betekenen heeft.

Voor de verklaring van dromen is het heel belangrijk om te weten dat je de verklaring nooit los kunt zien van jouw persoonlijke situatie. Ieder mens is anders en niet één droom is hetzelfde. De beelden die je in dromen ziet, behoren tot de taal van de mythologie. Het is daarom onmogelijk een algemeen geldende verklaring te geven voor alle symbolen en beelden die in dromen voorkomen.

Wel vind je hier een uitleg van de meest voorkomende onderwerpen. Deze uitleg is bedoeld als hulpmiddel bij de droom verklaring. Besteed aandacht aan elk detail van je droom en plaats het tegen de achtergrond van jouw persoonlijke situatie. Zo kan de droom in een heel ander daglicht komen te staan.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Wacht dan niet langer en ontdek de wereld van dromen en het onderbewuste! Kies hieronder de eerste letter van het onderwerp waar je over gedroomd hebt.


Nederlands Engels
Feedback?