Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Boogschutter

22 november ~ 21 december

Waardeer jezelf wat meer. Geluk en succes bereiken deze dagen hun hoogtepunt. Na regen komt zonneschijn, daarom is het belangrijk dat je je daarop voorbereidt..

Gezondheid

Wanneer je door oververmoeid weer eens niet kan slapen, ga dan een blokje om. Je grote doorzettingsvermogen, kan ertoe leiden dat conflicten met je medemens, tot uitbarsting komen. De boog kan niet altijd gespannen staan! Je voelt de drang, om op anderen indruk te maken..

Liefde

Zowel op het werk als privé voel je dat je de situatie volledig onder controle hebt. Haal het beste eruit wat erin zit vandaag en geniet er van. Na wat er vandaag gebeurt zul je je heel opgelucht voelen..

Werk

Doe iets aan je ontwikkeling, maar overleg wel van tevoren, welk werk even kan blijven liggen. Hou je doelen voor ogen, maar wees niet alleen maar serieus met je werk, pas dan bereik je wat je in je hoofd hebt. Iemand, die je wil ondersteunen bij het behalen van succes, zou je niet moeten afwijzen..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Boogschutter. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?