Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Ram

21 maart ~ 19 april

Je gedachten zouden zich nu alleen op het heden moeten concentreren, vooruitlopen op de zaken is nu niet goed voor je. Je organisatorische talenten komen boven op het moment dat je iets met andere mensen onderneemt. Je hebt nu de gelegenheid, om je aan een groter project te wagen, die je anders gemeden zou hebben..

Gezondheid

Je kan moeilijk te volgen zijn voor anderen, op het moment. Laat niet toe dat kleine gezondheidsprobleempjes, chronische aandoeningen worden. Je bevindt je in een positie, waarin je je vol kracht staande kunt houden..

Liefde

Wacht jij je tijd maar af en je zult succes hebben. Je hebt je al lang niet meer zo goed gevoeld als vandaag. Niets of niemand kan je van je stuk brengen..

Werk

Ook al valt het je zwaar: je moet leren NEE te zeggen. Zelfs tijdens het werk kun je nieuwe vrienden maken, er heerst een vriendschappelijke sfeer. Zit je krap bij kas: er zal je gegarandeerd wat te binnen schieten om aan de nodige middelen te komen..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Ram. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?