Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Schorpioen

23 oktober ~ 21 november

Aan twijfels komt nu een einde. Behoud je innerlijke rust en geestelijke helderheid en hou steeds je doel voor ogen, dan blijven dingen duidelijk. Er zit vooruitgang in je werk..

Gezondheid

Als je je niet zo goed voelt, zoek dan afleiding en vertrouw er op dat je vanzelf weer in je oude ritme zult komen. De tijd is rijp om te bedenken hoe je je lichaam structureel kunt laten aansterken en om je weerstand te verbeteren. In de ochtend heb je de neiging ondoordacht te handelen, en je doorzettingsvermogen kan een gevaar voor je zijn..

Liefde

In een nieuwe omgeving kun je wat makkelijker afstand nemen, en dan ziet alles er weer anders uit. Laat een geliefd persoon blijken, dat je hem/haar sympathiek vindt zonder dat je meteen vaste afspraken maakt. Het is vandaag een gunstige dag om nieuwe contacten te leggen..

Werk

Op werkgebied ligt er een goede en fijne dag in het verschiet. Vertrouw nu alleen op jezelf, dat is veel beter dan op anderen te steunen. Als je aan ontspanning denkt, kun je deze gedachten het best verwezenlijken in de middag- en avonduren..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Schorpioen. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?