Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Steenbok

22 december ~ 19 januari

Om al de kansen, die je zult krijgen ook te kunnen benutten, moet je veel doorzettingsvermogen en een sterke wil hebben. Grijp je kansen, zolang ze zich nog op je pad bevinden. Je moet alles op zijn beloop laten, anders jaag je bepaalde mensen alleen maar weg..

Gezondheid

Je zult zien dat een goede planning van je dagelijkse activiteiten je balans ten goede komt. Je geringe weerstand zorgt voor een verhoogde vatbaarheid voor infecties. Het is momenteel niet nodig om je zorgen over je gezondheid te maken..

Liefde

Misschien is het tijd om eens een geheel nieuwe strategie te proberen. Door je levenslust leg je met gemak nieuwe contacten, die je horizon verbreden. Het leven maakt soms rare sprongen..

Werk

Er liggen voor jou zeer gunstige financiële aanbiedingen in het verschiet met het oog op je persoonlijke toekomst. Het komt je goed van pas dat je mensen makkelijk mee krijgt. Je hebt nu bescherming nodig tegen de eisen van de buitenwereld en je zult die het snelst vinden in de vorm van een aangename en ontspannen tijd thuis..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Steenbok. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?