Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Stier

20 april ~ 20 mei

Neem de makkelijkste weg om je problemen te overwinnen. Voor jou geldt: aan het werk! Maak wat tijd vrij om tot nieuwe inzichten te komen. Alle dingen in het leven hebben een betekenis, daarom is het nu zinvoller om je door je gevoel te laten leiden dan door je verstand..

Gezondheid

Spoedig zullen je geestelijke en lichamelijke kracht weer de oude zijn. Misschien moet je eens met je huisarts praten, die kan je vast helpen. Je kracht en uithoudingsvermogen, je dynamiek en seksuele potentie zijn enorm groot..

Liefde

Als je vlot bent, is het geluk dit keer echt binnen handbereik. De zorgen die je om je vriend(in) maakte, blijken helemaal voor niets te zijn geweest. Je leert iemand kennen, die iets voor je betekent en die de komende tijd een waardevolle steun voor je zal zijn..

Werk

Denk niet alleen aan anderen, anders zou je wel eens teleurgesteld kunnen worden. Op financieel gebied moet je elke stap goed overwegen, voordat je je met bijkomende verplichtingen inlaat. Vooral voornemens op de lange termijn zijn gunstig, probeer ze hardnekkig en onverstoorbaar te realiseren..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Stier. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?