Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Vissen

20 februari ~ 20 maart

Er is een tijd van handelen aangebroken. Het is beter nog wat te wachten voor je de knoop doorhakt in een bepaalde situatie. Probeer, als het kan, zoveel mogelijk in de buitenlucht te zijn..

Gezondheid

Levensangst is iets, dat je normaal gesproken helemaal niet kent. Je zit momenteel boordevol energie. Probeer liever niet om jezelf met alcohol of caffeïne op te peppen..

Liefde

Zowel op het werk als privé voel je dat je de situatie volledig onder controle hebt. Er kan vandaag iemand contact met je zoeken, maar de eerste stap zou jij moeten doen. Jouw uitgesproken gezonde verstand zal vandaag de aandacht trekken en je medemens motiveren..

Werk

Je zou nu uiterst lucratieve aanbiedingen, waarin je vette rentes worden beloofd, moeten wantrouwen. Is er iemand, die je voor zijn karretje wil spannen en daarom misschien iets voor jou doet? De beste kansen op winst en succes heb je in de voormiddag. Geld lenen of weggeven kan problemen veroorzaken..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Vissen. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?