Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Waterman

20 januari ~ 19 februari

Het energieke gevoel dat je hebt kan ervoor zorgen dat je moeite hebt om je te concentreren. Aangezien nu de tijd voor jou het werk doet, zou je de gebeurtenissen vooral niet moeten versnellen. Actie is reactie, maar jij kunt dat tegengaan..

Gezondheid

Je kunt je nu bijna alles veroorloven zonder daarbij schade op te lopen, behalve in de vroege ochtenduren. Door af en toe eens een uurtje te gaan zwemmen, hou je je conditie op peil en je krijgt je geest wat meer afleiding. Als je het toelaat om lui te zijn, zijn zwembandjes bij de buik en vetrollen misschien wel het gevolg..

Liefde

In de oude duidingen van de sterren duikt de term tederheid op. Zorg dat je de komende tijd op tijd op afspraken bent en laat je van je goede kant zien. Er zou een reisje voor je in kunnen zitten, waarop je veel nieuwe indrukken opdoet en kennissen maakt..

Werk

Als men je onder druk wil zetten, moet je vooral op je hoede zijn. Het komt je goed van pas dat je mensen makkelijk mee krijgt. Je zou je financiële zaken beter in zicht moeten houden..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Waterman. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?