Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Weegschaal

23 september ~ 22 oktober

Je kunt in deze tijd opnieuw beginnen door vriendschappen te sluiten, contracten te ondertekenen en reizen te maken. In jouw persoonlijke relaties en vooral in de relatie met je vriend(in) moet je erop letten dat je niet te dominant wordt. Verpest je goed doordachte plannen niet, dat maakt de situatie alleen maar verwarrend..

Gezondheid

Je moet leren ook de kleine dingen in het leven te waarderen. Je gezondheid is momenteel weliswaar redelijk goed, maar toch niet ijzersterk. Laat je eens van top tot teen onderzoeken..

Liefde

Als je vrij bent, lees dan eens een boek: je zult je kennis erdoor verrijken. Je hebt behoefte aan liefde en verlangt erg naar een intensieve, warme relatie. Jouw wens kan al vlug in vervulling gaan, maar verlies de eventuele gevolgen niet uit het oog..

Werk

Je zou soms wat voorzichtiger moeten zijn, aangezien je een dromer kan zijn: overschat je succes dus niet. Pas op dat je niet te veel betaald, anders moet je later vechten om je geld terug te krijgen. Dit wordt een dag vol werkzaamheden met veel kansen op succes en winst..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Weegschaal. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?